Ευτυχώς που Έχω Πυκνό Μαλλί

Εν μέσω επιθανάτιων ρόγχων ενός συστήματος που μόλις τώρα ανακαλύπτει (;) τις νέες τεχνολογίες και νομίζει ότι μπορεί να τις ελέγξει και να τις περιορίσει (γίνονται βλέπεις πολύ ενοχλητικές), διορθώνεις την έκθεση που έγραψε -στο σπίτι μάλιστα- μια μαθήτρια της Γ’ Γυμνασίου (14-15 χρονών δηλαδή) -μαθήτρια του 17 υποτίθεται- και αντιλαμβάνεσαι για πολλοστή φορά την αποτυχία της ελληνικής εκπαίδευσης:

[Έχει ζητηθεί από τους μαθητές, μετά από επεξεργασία και συζήτηση, να γράψουν ένα κείμενο που θα απαντάει σε ρατσιστικές απόψεις εναντίον των Αλβανών]

Η Ελλάδα είναι μια τουριστική χώρα που προσελκύει όλο και περισσότερους τουρίστες κάθε χρόνο. Τα τελευταία χρόνια ήρθαν πολύ αλλοδαποί κυρίως από τη γειτονική Αλβανία κοκ….

Advertisements

7 thoughts on “Ευτυχώς που Έχω Πυκνό Μαλλί

  1. Καλημέρα φίλε….έ,το εκπαιδευτικό σύστημα από πάντα ήταν σαθρό και κατεστραμμένο στην Ελλάδα…γιατί να πάψει να είναι τώρα;;….μετά όμως γιατί οι σημερινοί νέοι καταλήγουν τελικά στους δρόμους ως αναρχικοί,ναρκωμανοίς,άποροι άνθρωποι…και ένα σωρό από πολλλλλλλά άλλα κακά και αρνητικά για τη κοινωνία πράγματα….Αθανασία.

  2. Υσ-εκεί που λέω-΄΄μετά όμως μετά πάει η φράση μην αναρωτιόμαστε’οκ;; συγνώμη για το λάθος έγραφα γρήγορα έχω και δύσλεξία…..Αθανασία.

  3. επιρρεπή, ακριβώς επειδή ήταν σαφέστατη κινδύνεψα με αλωπεκίαση!

    Αθανασία, σίγουρα το ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα έχει αποτύχει, αλλά δε νομίζω ότι είναι ούτε ο μοναδικός ούτε ο βασικός υπεύθυνος για την ύπαρξη ναρκομανών και απόρων… Μάλλον είναι βαθύτερα τα αίτια…

    Τσουκνίδα, ξέρεις πώς δικαιολογήθηκε η μαθήτρια όταν τις επέστρεψα διορθωμένη την έκθεση; «- Το ξέρω ότι αυτό που έγραψα ήταν λάθος, αλλά δεν ήξερα πώς να ξεκινήσω…»

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s